21 De kunst van mooie voeten!
 
 
 
 
 

Pedicure at home © 2023

De kunst van mooie voeten!


Naar onze mening, iedereen die op zoek is naar een fantastisch gevoel en uitziende voeten, moet ten minste voor elke tweede bezoek uiterlijk binnen 10 weken komen.

Traditioneel, zien en bezoeken mensen een pedicure om hun voeten weer gezond te krijgen met de focus op , variërend van een eenvoudige nagelverzorging tot aan een grondige behandeling met inbegrip van nagelverzorging en verwijdering van likdoorns en eelt met behulp van steriele instrumenten.

Het idee dat alleen ouderen de pedicure (moeten) bezoeken is zwaar achterhaald!

Los van diverse ziektebeelden, zoals diabetes en/of reuma,  wat helaas zowel onder de ouderen als ook de jongeren leeft, hebben de meeste ouderen prima voeten. Wat vooral de reden is voor hun bezoek aan de pedicure is het gegeven dat ouderen moeilijker hun voeten zelf kunnen behandelen.

Natuurlijk zal de pedicure zal ervoor zorgen dat uw nagels gezond en vrij zijn van ingroeiende randen of schimmelinfecties. Verdikte of verkleurde nagels worden hersteld. Pijnlijke likdoorns op of rond de tenen zal worden verwijderd met steriele instrumenten. Harde huid ofwel eelt zal worden verwijderd daar waar noodzakelijk, zoals bijvoorbeeld op de hiel of op de voorvoet.

Ook kan, via Medical Taping, verkeerde stand van de tenen gecorrigeerd worden. Bijvoorbeeld een hallux valgus, hamer- en/of klauwtenen.

Echter, de pedicure kan, als de probleemgebieden zijn behandeld, eventueel een voetmassage geven en/of nagels lakken.

In de meeste gevallen zijn je voeten letterlijk getransformeerd, lijken jonger en gezonder samen met een heerlijk licht en comfortabel gevoel.

De pedicure werkt uitsluitend volgens de strenge code op het gebied van hygiëne en steriel werken.

De behandeling vindt in een privé kamer plaats.

Met gezonde groet,

pedicureathome.nl

PedicureUtrecht

PraktijkVaartscheRijn.nl


Gepubliceert op 27-03-2017 door Jolanda

 

AANGESLOTEN BIJ:

       

Stipezo, ProVoet en St. Loop.