Pedicure at home © 2024

Nieuws


CORONA UPDATE III 6 mei 2020

Vanaf maandag 11 mei 2020 is de praktijk weer open! Het covid-19 protocol wordt wel strikt gehanteerd.

 

Gepubliceerd op 06-05-2020 door Jolanda

Lees meer

covid 19/corona virus

De praktijk is gesloten tot 20 mei 2020.

 

Gepubliceerd op 03-05-2020 door Jolanda

Lees meer

Symptomen en het verschil tussen Corona, Verkoudheid en Griep

SYMPTOMEN In het eerste, milde stadium van COVID-19 heb je volgens de Wereldgezondheidsorganisatie WHO een droge hoest en voelt je lichaam anders aan dan normaal. Je kunt bijvoorbeeld verhoging hebben en moe zijn. De voornaamste indicator is de aanhoudende, droge hoest. Als je alleen hoest en verder geen symptomen hebt, komt dat waarschijnlijk niet door het coronavirus. Als je alleen snotterig bent, ben je vermoedelijk verkouden. Bij griep horen meestal meerdere symptomen, waardoor je alles bij elkaar al snel niet meer kunt werken. Heb jij het coronavirus? Vergelijk de symptomen hier:

 

Gepubliceerd op 26-03-2020 door Jolanda

Lees meer

CORONA UPDATE II

Vanaf 24 maart 2020 is de praktijk pedicureathome.nl/pedicure utrecht in verband met het Corona virus tot en met 28 april gesloten. De praktijk is in verband met het corona virus gesloten tot en met 28 april voor uiterlijke verzorging. Wel ben ik open voor “medische” noodzakelijke behandelingen bv ingroeiende nagels etc. Tot in betere & gezonde tijden!

 

Gepubliceerd op 23-03-2020 door Jolanda

Lees meer

CORONA UPDATE

Het zijn onzekere en vreemde tijden waarmee we geconfronteerd worden. De impact is voor iedereen voelbaar en is op zowel korte als lange termijn groot. Voor welke nieuwe uitdagingen we met z’n allen komen te staan dat weet niemand. Maar dat wij er voor u zijn, dat is zeker. Wij doen alles binnen onze macht om u zo goed mogelijk van dienst te blijven en de service te verlenen zoals u van ons gewend bent. Je gezondheid is belangrijk voor ons. Het corona-virus treft mensen zoals jij en ik over de hele wereld. Daarom zorgen we (Pedicureathome.nl en collega's praktijk VaartscheRijn) ervoor dat onze behandelingen net zo veilig blijft als altijd. Heeft u nog aanvullende vragen ook na onderstaande update, neem gerust contact op met mij of uw behandelaar. Met vriendelijke groet, Namens team praktijk VaartscheRijn Jolanda Koppenol

 

Gepubliceerd op 20-03-2020 door Jolanda

Lees meer
 1 2 3 4 5 
 

AANGESLOTEN BIJ:

       

Stipezo, ProVoet en St. Loop.